Even voorstellen!

Hallo! :)

Ik ben Mariska, net zoals jullie een onwijze hondenliefhebber! 

Wat is er toch mooier om van je hobby je beroep te maken en dan met een eigen bedrijfje kennis te kunnen overdragen aan jullie!
Ik wilde al vanaf kinds af aan hondengedragsdeskundige worden, waardoor ik honden én baasjes kan helpen om in harmonie samen te leven.

Ik hou dus van het ontdekken van onderliggende gedragsproblemen, het oplossen ervan, informatie verstrekken en het begeleiden van mensen en honden!


Werkwijze

De afgelopen jaren heb ik onwijs veel geleerd, stage gelopen, gewerkt in de hondengedragsdeskundigen sector en op hondentrainingsgebied. Ik heb cursussen en seminars gevolgd over verschillende methodes van bekende en onbekende personen uit het binnen- en buitenland. Na veel geleerd te hebben, heb ik een duidelijke keuze voor mezelf gemaakt om honden te gaan trainen op een natuurlijkere wijze. Hiermee bedoel ik een wijze dat zo veel mogelijk rekening houdt met de natuurlijke behoeften van de hond rekening houdend met de mogelijkheden dat onze huidige maatschappij biedt. 

Ontwikkelen van een nieuwe methode
Er is zoveel informatie over hondenopvoeding, training en psychologie te vinden dat je door de bomen het bos niet meer ziet! "Welke informatie moet je nou geloven, gebruiken en welke informatie is achterhaald?" Ik besloot om speciaal voor jullie een gemakkelijke methode te ontwikkelen.
Het is een methode waarbij je thuis of naast kennis die je hebt opgedaan op de hondenschool een stabiele basis kan leren geven aan jouw hond, volgens die nieuwste kennis. De informatie die je leert is volledig, sluit goed op elkaar aan én is het ook nog eens uitvoerbaar.

In mijn zoektocht naar een werkbare methode en dagenlang puzzelen met bladzijden vol informatie  kwam ik steeds weer uit op 4 overkoepelende elementen!
De elementen Lichaamsbeweging, Opvoeding, Verdiepende uitdaging en Evenwicht bevatten gezamenlijk allerlei behoeften die de hond in staat stelt om een stabiel leven te kunnen leiden! LOVE-Hondentraining was geboren!  
Ik heb 2,5 jaar gedaan om de methode te schrijven, uit te werken in een boek en bijbehorende filmpjes te maken.

 

Mijn doel
Mijn doel is om up-to-date informatie over hondentraining en opvoeding toegankelijk te maken voor iedereen. Door deze methode met jullie te delen hoop ik dat we meer inzicht kunnen krijgen in het gedrag van onze honden en de manier waarop wij rekening kunnen houden met de behoeften van de hond, waardoor probleemgedrag voorkomen, beperkt of opgelost kan worden.
Juist door meer te leren over onze dierbare vriend, zijn we nog meer in staat om in harmonie met ze samen te leven.

 

Persoonlijk
Dan tot slot kort een paar persoonlijke dingentjes! :) Ik ben 26 jaar, ben geboren en opgegroeid in de provincie Groningen maar woon inmiddels al weer 8 jaartjes in de randstad. Ik hou van presenteren, zingen en dansen! Ik heb een enorme passie voor alles wat met honden te maken heeft. Ik heb Creative Business en Management gestudeerd. Ik heb het Love Hondentraining boek zelf gemaakt en vormgegeven even als de filmpjes en de website.  Mijn lievelingseten is.... SUSHI en tot slot: Ik word in december 2017 moeder van ons 1e kindje. It's a boy! 

"Train with love. Live together with love. Because we love them!"

 

 

Hondengedragsdeskundige Mariska Bloem